Te afli la: Home / COVID-19

Informatii coronavirus

Pentru susținerea  preșcolarilor/elevilor, părinților și cadrelor didactice în contextul pandemiei de coronavirus și a limitării liberei circulații, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea își transferă activitățile de consiliere psihopedagogică/terapie logopedică în mediul online. 
Ne adresăm în continuare preșcolarilor/elevilor, părinților și cadrelor didactice doritori să acceseze aceste servicii.


Pentru a se asigura nevoia de consiliere psihopedagogică/terapie logopedică a preșcolarilor/elevilor/ părinților /cadrelor didactice se va apela secretariatul CJRAE Vâlcea  la tel. 0250737292 sau mail: cjraevilcea@yahoo.com  unde se vor comunica numele unității de învățământ la care preșcolarul/elevul este inscris și numărul de telefon personal la care veți fi contactați de către  profesorii consilieri școlari/profesorii logopezi din C.J.R.A.E Vâlcea.

Pentru solicitări/petiții se va comunica prin intermediul adresei de mail: cjraevilcea@yahoo.com       TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.