Evenimente si noutati

Comisia Metodica 6.03.2013

COMISIA METODICĂ A PROFESORILOR DIN C.J.A.P. ȘI C.S.A.P Participă: d-l director al CJRAE, prof. psih. Ovidiu Popa, coordonatorul CJAP, d-na prof. psih. Florentina Cristina Nicula, coordonator CPECA Vâlcea, asistent social Vlăsceanu Romulus, profesori consilieri școlari si logopezi. Participă și asistentul social al CJAP, d-na Cristina Bălțatu. Se lansează invitația de participare la Simpozionul interjudețean de consiliere educațională, ediția a XIII-a, cu temavând ca temă de dezbatere ,,Standad ocupațional al consilierului școlar’’ care va avea loc pe data de 15 martie 2013 în localitatea Drăgășani, jud Valcea. În data de 27 martie și respectiv 3 aprilie 2013, în sala ISJ, la orele 13,30 se vor desfășura două sesiuni de formare a consilierilor școlari în problematica ADHD.

Simpozionul interjudetean - Consiliere Educationala

Simpozionul Interjudetean “Consiliere educationala” cu tema “STANDARDUL OCUPATIONAL AL CONSILIERULUI SCOLAR”, care va avea loc în 15 MARTIE 2013, ORA 9.30 , C.N.” GIB MIHAESCU “, DRAGASANI.

Prezentare mobilitate individuală COMENIUS - Malta 2013

Mobilitățile internaționale – aplicații ale conceptului de învățare pe tot parcursul vieții . Prezentare realizată de prof. psih. Mihaela Larisa Nițu

Bursa Ofertelor Școlare 2014

În data de 23 mai 2014, la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat ediția a XVI-a a ,,Bursei Ofertelor Școlare 2014” . Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și a încheiat activitățile din cadrul Proiectului Național ,,De la școală la viața profesională, spre carieră” derulat de CJAP Vâlcea prin cabinetele școlare de asistență psihopedagogică.

Bursa Ofertelor Școlare 2013

Vineri, 24 mai 2013, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea,în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, a organizat în incinta sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale nr.10 Rm. Vâlcea cea de-a 15-a editie „Bursa ofertelor școlare ”. Inarmate cu pliante, filmulete de prezentare sau cu minilaboratoare, aproape toate liceele din judet au venit pentru a-si prezenta oferta scolara pentru anul de invatamant 2013 – 2014.