REGULAMENT DE PARTICIPARE

1. Sesiunea de comunicări se adresează consilierilor școlari, logopezilor, mediatorilor școlari, asistenților sociali, cadrelor didactice din învățământul special și special integrat și din învățământul de masă.

2. Transmiterea lucrării, numele și prenumele autorului/ autorilor (nu mai mult de doi autori pentru o lucrare), școala, adresa exactă, numărul de telefon, precum și modul de participare (directă sau indirectă) se va face astfel:

Cu participare directă la sesiunea de comunicări științifice (online) până la data de 03.03.2022

Cu participare indirectă 31.03.2022

 

3. Simpozionul se va desfășura fără finanțare din partea Ministerului Educației. Persoanele care doresc să participe la simpozion vor completa formularul https://docs.google.com/forms/d/1XtjLY5UyyBk51hwtVJBnXBKVOYymopEJu6Og4GdddIg/edit, persoană de contact: Gîrban Simona-Elena, coordonator CJAP Vâlcea, tel. 0722652077.

4. Lucrările pentru simpozion vor fi întocmite astfel: redactarea lucrărilor se va face pe format A4, cu diacritice, pe o singură parte, la 1 rând, cu margini egale de 20 mm (text aliniat ”justified”), titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14 bold), centrat, la două rânduri de titlu se va scrie numele autorului și instituția (Times New Roman 12), la două rânduri de numele autorului se va începe scrierea textului (Times New Roman 12), bibliografia se va consemna la sfârșitul lucrării, în ordinea următoare: nume și prenume autor, titlul lucrării, editura, localitatea apariției, anul, pagina; mărimea lucrării – max. 3 pagini.

5. Participarea cadrelor didactice va fi exclusiv online.

6. Prezentarea materialului va avea loc în data de 09.03.2022, la ora 10,00, după un program comunicat în prealabil și nu va depăși 5 min. Platforma utilizată va fi Google Meet.

7. Materialele prezentate se vor realiza în concordanță cu tematica secțiunii alese și vor conține contribuții personale;

8. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu publica articolele care nu respectă standardele de calitate.

Nu se percepe taxă de participare!

Sari la conținut